Procedure aanmelden als lid

Wachtlijst gesloten

Er is zoveel belangstelling voor het lidmaatschap van watersportvereniging Durgerdam dat we op dit moment geen aanmeldingen voor de wachtlijst meer accepteren. We zijn maar een kleine vereniging, die helemaal draait op vrijwilligers, en willen het graag beheersbaar houden. We beheren 90 ligplaatsen in onze haven, er is weinig verloop en een wachtlijst heeft in onze visie alleen maar een functie als de mensen die daar op staan ook zicht hebben op het lidmaatschap en eventueel een ligplaats.

We laten via onze website weten als we weer aanmeldingen voor de wachtlijst accepteren.

Passanten

Wel hebben we ruimte voor passanten in onze haven, soms ook voor wat langere perioden (enkele weken of maanden). Deze ligplaatsen worden toegewezen door de havenmeester Jaap Porsius.
Zijn telefoonnummer is: 0614750510. De tarieven staan HIER.