Procedure aanmelden als lid

Vanwege de grote belangstelling voor het lidmaatschap van onze vereniging hebben wij een wachtlijst voor nieuwe leden in moeten stellen. Deze wachtlijst wordt aan het einde van ieder kalenderjaar door het bestuur herzien. Afhankelijk van het aantal opzeggingen wordt dan een aantal nieuwe leden toegelaten. De gemiddelde wachttijd voor het lidmaatschap bedraagt op dit moment twee tot drie jaar, afhankelijk van het aantal opzeggingen.

Om op de wachtlijst voor het lidmaatschap te komen hebben we wat gegevens van u nodig. Als u het volgende formulier invult en instuurt dan plaatsen wij u op de wachtlijst. Klik hier om naar het aanmeldformulier te gaan.

Het lidmaatschap

Zodra u aan de beurt bent om lid te worden krijgt u van ons bericht. Dat is altijd rond januari/februari. U wordt dan verzocht te bevestigen dat u nog steeds lid wilt worden en dient twee verklaringen te overleggen van leden waarin u voorgedragen wordt voor het lidmaatschap. Ook dient u het toetredingsgeld overgemaakt te maken. Voor de hoogte van het toetredingsgeld verwijzen we naar deze pagina op de website.

Ligplaats

Eenmaal lid van de vereniging heeft u niet automatisch recht op een ligplaats. Ook daarvoor is een wachtlijst, waar u zich als lid op kunt laten plaatsen. Deze wachtlijst is lang en het duurt vaak vele jaren voordat onze leden uiteindelijk een vaste ligplaats toegewezen krijgen. In de tussentijd kunt u (altijd in overleg met de havenmeester) tegen ledentarief gebruik maken van tijdelijk vrije ligplaatsen in de haven, ontvangt u ons clubblad en bent u welkom op onze evenementen en vergaderingen.

Passanten

Wel hebben we ruimte voor passanten in onze haven, soms ook voor wat langere perioden (enkele weken of maanden). Deze ligplaatsen worden toegewezen door de havenmeester Jaap Porsius.
Zijn telefoonnummer is: 0614750510. De tarieven staan HIER.